Gemotiveerder kan bijna niet

Voor organisaties die overwegen om mensen met een beperking in dienst te nemen geeft Werken met je Hart advies, begeleiding, workshops en biedt een pool aan talenten.

Innovatie en diversiteit 

Het innovatievermogen van uw organisatie zit in de diversiteit van uw mensen. Als vanzelfsprekend met een palet aan mensen in uw team. Werknemers met verschillende achtergronden en kwaliteiten. U kunt ook buiten de gebaande paden gaan. Bijvoorbeeld mensen met een beperking in dienst nemen. Mensen met een handicap zijn uiterst gemotiveerde mensen met een significant lager verzuim. Zij kijken ‘anders’ tegen dingen aan. Uw organisatie wordt hierdoor letterlijk en figuurlijk ‘rijker’.

Wij begeleiden u hierbij

Voor veel werkgevers lijkt er een drempel. Hoe regel ik een passende plek, wie betaalt de aanpassingen, hoe begeleid je deze mensen, en hoe kijken de huidige werknemers tegen mensen met een beperking aan?

Bij al deze vragen ondersteunen we uw organisatie. Met advies, oplossingen, jobcoaches en workshops voor uw medewerkers of HR-afdeling. Vaak zetten we in deze workshops mensen met een beperking in die u kunnen uitleggen hoe een en ander werkt.

Een andere vorm is starten met een pilot, door werkervaringsplaatsen te bieden, om zo van beide kanten te ‘voelen’ hoe het nu is.

Gewoon doen

Er wordt veel gesproken over maatschappelijk, verantwoord ondernemen. We helpen u bij de stap van denken naar doen. Werken met je Hart ondersteunt met plezier bedrijven die de relatie tussen ondernemingsdoel en hun maatschappelijk strategie willen versterken.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close